Flavourball – Menthol Aroma Klik Kugler 100 stk

20,00 kr.

På lager

Antal Pris
1 - 9 20,00 kr.
10 - 19 19,00 kr.
20 - 49 18,50 kr.
50+ 17,90 kr.
Varenummer (SKU): AK0001 Kategori:

Flavourball menthol aroma klik kugler

Dette er de helt klassiske menthol aroma kugler fra danske Flavourball. De går meget op i kvalitet, og er derfor stolte over at levere nogle af de absolut bedste menthol aroma kugler i verden. Klik kugler med menthol fra Flavourball er den perfekte måde at tilføje duft på. Man skal blot klikke kuglen for at frigive aromaen. Læs mere om, hvordan du bruger menthol aroma kugler fra Flavourball lige her:

Sådan bruger du Flavourball menthol klik kugler

Hver pakke aroma kugler har på bagsiden af pakken et medfølgende værktøj. Den lille pind bruges til at opsamle en aroma kugle, men også til at prikke et hul i et hvilken som helst absorberende materiale. Det er vigtigt at materialet er absorberende, så aromaen kan sprede sig og frigive duft.

Følg denne korte guide, der fortæller step by step, hvordan du bruger det medfølgende værktøj til eksmeplvis et mundbind:

 1. Først tager du det medfølgende værktøj og prikker et hul i det ønskede materiale (mundbindet) med den spidse ende
 2. Så vender du den lille pind om, og bruger det lille plastikomslag rundt om pinden til at lave et lille rør, hvori kuglen kan ligge
 3. Derefter sætter du blot kuglen ind, hvor du tidligere lavede hullet – og så er du klar:
 4. Klik selve kuglen, så aromaen kan sprede sig

Brug menthol aroma kugler i duftfriskeren
Menthol aroma kugler er en af de mest populære aroma kugler til Flavourball’s duftfrisker. Hæld blot lidt vand i difuseren og brug værktøjet, der medfølger pakken, til at lave et hul i filteret på duftfriskeren. Put din aroma kugle i filteret på samme måde, som med mundbindet og klik menthol aromaen. Sæt duftfriskeren til strøm og lad duften af menthol aroma sprede sig i eksempelvis bilen.

Hvad er aroma kugler?

Aroma kugler, også kendt som klik kugler og duftkugler, er indkapslet aroma koncentrat. Når kapslen bliver klikket, frigives aroma koncentratet til det ønskede materiale. Flavourball er et dansk brand, der producerer aroma kugler i aller højeste kvalitet. De fås i mange aroma varianter, men den mest populære er menthol kuglerne.

Hvem er vi?

Vi er en gruppe på 5 hårdt arbejdende personer, der har over 10 års erfaring med e-handel. Derfor kan du forvente professionel håndtering hele vejen gennem processen. Bestil inden kl. 19.00 på hverdage og få leveret din pakke til pakkeshoppen dagen efter for kun 29 kr! Hvis du har nogle spørgsmål angående eksempelvis menthol aroma kugler, så sidder vores flinke og dygtige kundeservice medarbejdere klar til at hjælpe dig. Vi modtager alle henvendelser løsningsorienteret og med et rigtig godt humør!

5 anmeldelser af Flavourball – Menthol Aroma Klik Kugler 100 stk

 1. Thomas

  Kan kun anbefale dette produkt.

 2. Susanne Iversen

  god kvalitet

 3. emil

  Dette er rigtig gode menthol kugler

 4. Lars

  Jeg foretrækker stærkt menthol
  de er lige den sidste stjerne bedre efter min mening.

 5. Birgit

  Synes det er de kugler på markedet med den bedste menthol-aroma i.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inkl. Moms
HTML ApS, Vindevej 64, 7800 Skive, CVR. 38973576
© 2011-2022 MOOE.dk.