Flavourball – Menthol Aroma Klik Kugler 100 stk

20,00 kr.

På lager

Antal Discount (%) Pris
1 - 9 20,00 kr.
10 - 19 5 % 19,00 kr.
20 - 49 7.5 % 18,50 kr.
50 - 99 12.5 % 17,50 kr.
100+ 20 % 16,00 kr.
Varenummer (SKU): AK0001 Kategori:

Flavourball  Menthol Kugler – Et sikkert hit!

Dette er de helt klassiske Menthol Kugler fra danske Flavourball. Flavourball Menthol Kugler er fremstillet i den højeste aromaklasse, som garanterer en uovertruffen duftoplevelse hver gang! De går nemlig ikke på kompromis med kvalitet, og leverer derfor nogle af verdens bedste menthol kugler – og til en utrolig skarp pris!

Menthol kugler er den mest populære variant af aroma kugler, og kan nemt tilføje duft til ethvert absorberende materiale. Man skal blot klikke kuglen før aromaen frigiver menthol duften (deraf tilkaldenavnet “click kugler” eller “klik kugler”). Vil du vide mere om, hvordan du bruger Menthol Kugler, kan du læse videre her:

Sådan bruger du Flavourball Menthol Kugler

Hver pakke menthol kugler har på bagsiden af pakken et medfølgende værktøj. Den lille pind bruges til at opsamle en menthol kugle, men også til at prikke et hul med. Det er vigtigt at hullet bliver prikket i et absoberende materiale, så duften kan sprede sig. Følg denne korte guide, der fortæller step by step, hvordan du bruger det medfølgende værktøj til at sprede god aroma:

 1. Først tager du det medfølgende værktøj og med den spidse ende prikker du et hul i det ønskede materiale (såsom filteret i duftfriskeren).
 2. Derefter vender du den lille pind om, og bruger det lille plastikomslag rundt om pinden til at lave et lille hulrum. I dette hulrum/lille rør samler du din menthol kuglen op,
 3. Til sidst skal du blot indsætte dine menthol aroma kugler der, hvor du tidligere lavede hullet – og så er du klar:

Husk dog at klik selve kuglen, så aromaen kan sprede sig.

Brug menthol aroma kugler i duftfriskeren

Hvis du ønsker en ren og forfriskende duft i dit hjem eller i bilen, kan menthol aroma kugler være den perfekte løsning for dig. Disse kugler kan nemt bruges i en Duftfrisker, som kan placeres hvor end man ønsker.

Fyld din duftfrisker med lidt vand og brug det medfølgende værktøj til at lave et hul i filteret på duftfriskeren. Placer menthol aroma kuglen i filteret på samme måde som beskrevet tidligere. Tænd duftfriskeren og lad den forfriskende duft af menthol aroma sprede sig.

Alt i alt er menthol kuglerne en fantastisk måde at skabe den perfekte atmosfære i dit hjem og nyde en forfriskende og frisk duft, når som helst på dagen.

Hvem er MOOE?

Vi er en gruppe på 6 hårdt arbejdende personer, der har over 12 års erfaring med e-handel. Derfor kan du forvente professionel håndtering hele vejen gennem processen.

Hvis du har nogle spørgsmål angående f.eks. Menthol Aroma Kugler, så sidder vores flinke og dygtige kundeservice medarbejdere klar til at hjælpe dig. Vi modtager alle henvendelser løsningsorienteret og med et rigtig godt humør! Så ræk endelig ud, hvis der er noget vi kan hjælpe med.

8 anmeldelser af Flavourball – Menthol Aroma Klik Kugler 100 stk

 1. Thomas

  Kan kun anbefale dette produkt.

 2. Susanne Iversen

  god kvalitet

 3. emil

  Dette er rigtig gode menthol kugler

 4. Lars

  Jeg foretrækker stærkt menthol
  de er lige den sidste stjerne bedre efter min mening.

 5. Birgit

  Synes det er de kugler på markedet med den bedste menthol-aroma i.

 6. christian

  Jeg har svært ved at se den store forskel på brand til brand. Men de her er billigst, og de virker som de skal.
  5 stjerner herfra pga. af pris og kvalitet.

 7. Lone bro (verificeret ejer)

  De bedste kugler man kan få, god smag let at bruge
  Hurtig levering
  Rigtig god kundeservice

 8. Sune

  Fik en fejlbatch så de ikke var som de plejer 🙁 Normalt de bedste man kan få når der altså ikke er lavet om i opskriften

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inkl. Moms
HTML ApS, Vindevej 64, 7800 Skive, CVR. 38973576
© 2011-2024 MOOE.dk.