Flavourball – Chokolade Aroma Klik Kugler 100 stk

20,00 kr.

På lager

Antal Discount (%) Pris
1 - 9 20,00 kr.
10 - 19 5 % 19,00 kr.
20 - 49 7.5 % 18,50 kr.
50+ 10.5 % 17,90 kr.
Varenummer (SKU): AK0019 Kategori:

Flavourball chokolade mint aroma klik kugler

Med disse chokolade mint aroma kugler fra Flavourball har du mulighed for at give en sød, men alligevel opfriskende duft af chokolade til ethvert materiale. Nyder du også duften af en god aroma i hjemmet eller i bilen? Disse kugler kan bruges til duft friskeren, men kan også nemt tilføres til mange andre ting. Blot det er et absorberende materiale. Den kvalitetsbevidste, danske Flavourball er virkomsomhed bag disse høj kvalitets aroma kugler. De tilbyder aroma klik kugler i højeste kvalitet, og kuglerne kan nemt tilføres et hvilket som helst neutralt produkt. De er mest kendt for deres menthol aroma, men laver mange forskellige varianter såsom fersken, vandmelon og denne chokolade mint aroma.

Sådan bruger du aroma kugler fra Flavourball

Hver pakke indeholder 100 stk. aroma chokolade mint aroma klik kugler, og uden på din æske sidder et medfølgende værktøj. Men hvordan bruger man det medfølgende værktøj? Det er meget nemt. Følg blot disse 4 lette trin til at bruge aroma klik kugler:

  1. Den lille pind har to ender: En spids og en flad. Prik et hul med den spidse ende der, hvor du ønsker at tilføje aroma kuglen
  2. Træk det lille plastik omslag ned over den flade ende, så der bliver dannet et lille hul rum. Med dette hul samler du en aroma kugle op
  3. Skub din click kugle ind i det forborede hul og så er du klar:
  4. Med et enkelt tryk klikker du aroma kuglen, og aromaen vil sprede sig til det absorberende materiale

Det er vigtigt, at du bruger et absorberende materiale til dine aroma kugler. Hvis ikke det kan absorbere aroma koncentratet, vil der ikke være noget duften kan sprede sig fra. Vælg derfor et absorberende, neutralt produkt for at få maksimal effekt. F.ek.s et filter på en Flavourball duftfrisker.

Køb aroma kugler fra Flavourball her hos os

På MOOE.dk kan du købe aroma klik kugler fra Flavour Ball med hurtig levering og Danmarks bedste priser! Hvis du sidder med et spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi imødekommer alle henvendensler med et godt humør, løsningsorienteret dialog og et venligt sind.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flavourball – Chokolade Aroma Klik Kugler 100 stk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inkl. Moms
HTML ApS, Vindevej 64, 7800 Skive, CVR. 38973576
© 2011-2024 MOOE.dk.