Flavourball – Æble Aroma Klik Kugler 100 stk

20,00 kr.

På lager

Antal Discount (%) Pris
1 - 9 20,00 kr.
10 - 19 5 % 19,00 kr.
20 - 49 7.5 % 18,50 kr.
50+ 10.5 % 17,90 kr.
Varenummer (SKU): AK0012 Kategori:

Flavourball æble mint aroma klik kugler

Kan du lide duften af æble kombineret med en frisk snert af mint, så er disse Flavourball æble mint aroma klik kugler måske lige noget for dig. Hver aroma kugle spreder spreder en god duft af æble mint aroma. Flavourball er en dansk virksomhed, der producerer aroma klik kugler i højeste kvalitet. Derfor kan du være sikker på, at du får højeste kvalitet, når du klikker din æble mint klik kugler, menthol kugler eller anden variant.

Sådan bruger du aroma kugler fra Flavourball

Det er meget nemt at tilsætte en aroma duft til det materiale, man end ønsker. Det skal dog være et absorberende materiale, så aromaen kan sprede sig, når kuglerne bliver klikket. Bag på hver pakke aroma kugler sidder et medfølgende værktøj. Dette medfølgende værktøj bruges til at håndtere aroma kuglerne, så man ikke behøver at røre ved hver aroma kugle. Sådan bruger man det medfølgende værktøj til at indsætte sine aroma kugler:

  1. Brug den spidse ende af den lille pind og bor et hul, så der kan være plads en aroma kugle eller flere aroma kugler
  2. Ved den lille pind om, og skub plastik omslaget ned over den flade ende. Så skulle der gerne dannes et lille rør, som du kan sætte ned over en aroma kugle i din pakke
  3. Saml en aroma kugle op og put den ind i det forborede hul
  4. Klik aroma kuglen, så din ønskede duft kan sprede sig.

Så nemt er det at bruge aroma kugler med Æble Mint, Menthol og alle de andre varianter.

Køb Flavourball aroma klik kugler her

Køb nemt din pakke Flavourball klik kugler hos os, og vær sikker på at modtage kvalitet. Vi har nemlig valgt udelukkende at tilbyde det bedste af det bedste inden for menthol aroma og andre varianter. Kvaliteten af menthol aroma (og andre varianter), varierer meget fra producent til producent. Men vi har skillet fårene fra bukkene og her er Flavourball. Køb menthol aroma kugler eller andre varianter og få lynhurtig dag-til-dag levering fra kun 29 kr. Vi sender alle hverdage til kl. 19.00, så når du at købe inden, vil du have den den næste hverdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flavourball – Æble Aroma Klik Kugler 100 stk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inkl. Moms
HTML ApS, Vindevej 64, 7800 Skive, CVR. 38973576
© 2011-2024 MOOE.dk.