Om os

MOOE.dk er en lille virksomhed med 5 ansatte, som arbejder hårdt for at blive dit foretrukne sted at købe aroma klik kugler, æteriske olier, røgelsespinde, samt duftpinde og lys! Vi vægter kvalitet og kundetilfredshed over alt andet, derfor kan du forvente at møde flinke mennesker og klik kugler i højeste kvalitet! Det er vigtigt for os at drive en moderne virksomhed, som tager fuld ansvar for den klimabelastning, vi laver. Derfor har vi lavet en stærk klima-profil og investeret i, at vi afsætter mindst muligt aftryk:

Miljøvenlig pakning

Alle vores forsendelseskasser er FSC certificeret. En FSC-Certificering betyder, at der kun er blevet brugt materiale fra ansvarlig skovbrug. Dette sikrer sunde skove, der er fuld af liv til de fremtidige generationer. Derudover gør vi en ekstra indsats for, at alt vores pakning og affaldssortering foregår med omtanke for miljøet. Derfor genanvender vi næsten alt materiale vi modtager og minimerer dermed vores affald markant. Alt bliver affald sorteret og pap genbrugt til pakkemateriale m.m. Vi er stolte over at kunne sige, at vi genbruger alt pap, vi modtager! En anden ting, som virksomheder er storforbrugere af, er printerpapir m.m. Men det vil vi ikke være med til! Derfor bruger vi papirløse systemer til at håndtere ordre og kommunikation.

Vi benytter os af digitale løsninger, så vi på den måde forhindrer et overforbrug af printerpapir, blæk osv. Vi gør meget mere, og alle medarbejdere får et klima-kursus i, hvordan man gebærder sig i MOOE.dk. I dette forløb bliver medarbejderen uddannet i, hvordan man minimerer emballage, pakkefyld og plastik, men også i hvordan virksomheden affaldssorterer og genbruger alt, som genbruges kan. Vi gør alt dette for at kunne sove godt om natten, men også for, at I ikke skal have dårlig samvittighed for jeres køb.

miljoe pakning badge 300x300 1