Flavourball – Ice Blast Aroma Klik Kugler 100 stk

20,00 kr.

På lager

Antal Discount (%) Pris
1 - 9 20,00 kr.
10 - 19 5 % 19,00 kr.
20 - 49 7.5 % 18,50 kr.
50 - 99 12.5 % 17,50 kr.
100+ 20 % 16,00 kr.
Varenummer (SKU): AK0002 Kategori:

Flavourball ice blast aroma klik kugler

Med Flavourball ice blast aroma klik kugler har en en fantastisk måde at lave en vidunderligt duft på. Disse aroma kugler er produceret af danske Flavour Ball, som går meget op i at levere verdensklasse kvalitet. Man skal blot klikke kuglen for at få frigivet duften. Flavourball klik kugler kommer i en smart pakke, hvor der bagpå er et lille medfølgende værktøj. Den lille pind bruges nemt til at lave et lille hul i det ønskede materiale, og den anden ende af pinden bruges til at samle kuglerne op med. Hver æske indeholder 100 stk. ice blast klik kugler.

Sådan bruger man Flavourball aroma kugler ice blast

Listen over, hvad man kan bruge disse ice blast aroma kugler til, er lang. Du kan f.eks. bruge dem i Flavourball duftfriskeren, som er en god måde til nemt at sprede menthol aroma duft i bilen og i hjemmet på. Men man kan putte dem i alle former for absorberende materialer, man skal blot:

  1. Bruge den spidse ende af det medfølgende værktøj til at prikke et hul i det ønskede absoberende materiale. Dette kunne f.eks. være et mundbind eller filter på duftfriskeren
  2. Tage en kugle op ved hjælp af den flade ende på pinden og det plastik omslag, pinden har Med plastikomslaget laver man et lille rør, som aroma kuglen kan komme i
  3. Klikke sin Ice Blast aroma kugle, så duften af Ice Blast aroma kan sprede sig i det ønskede materiale.

Køb Flavourball aroma kugler her hos os

Flavourball er meget kendt for sin menthol aroma, ice blast og mange andre klik kugler. Så er ice blast aroma kugler ikke lige den, du ønsker, kan du finde 28 andre gode varianter på MOOE.dk. Flavourball er et dansk mærke, som går meget op i, at levere verdensklasse aroma i deres produkter. Derfor garanterer de høj kvalitets aroma i alle klik kugler. Køb dine menthol kugler eller ice blast kugler inden kl. 19.00 og få leveret til pakkeshop næst kommende hverdag.

Farve

Blue

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flavourball – Ice Blast Aroma Klik Kugler 100 stk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inkl. Moms
HTML ApS, Vindevej 64, 7800 Skive, CVR. 38973576
© 2011-2024 MOOE.dk.