Flavourball – Stærk Menthol Aroma Klik Kugler 100 stk

20,00 kr.

På lager

Antal Discount (%) Pris
1 - 9 20,00 kr.
10 - 19 5 % 19,00 kr.
20 - 49 7.5 % 18,50 kr.
50 - 99 12.5 % 17,50 kr.
100+ 20 % 16,00 kr.
Varenummer (SKU): AK0023 Kategori:

Flavourball stærk menthol aroma klik kugler

Dette er Flavourball stærk menthol aroma kugler, som indeholder en endnu stærkere koncentrat af menthol, end den almindelige menthol aroma kugle. Så hvis du ikke har haft nok menthol duft i de almindelige klik kugler med menthol, kan det være, at disse klik kugler med stærk menthol er mere noget for dig. Flavourball er en dansk producent af klik kugler, som går meget op i sin kvalitet af aromaen. En aroma kugle fra Flavourball er i højeste kvalitet, og det er de meget stolte over at kunne sige. Der er nemlig stor forskel på kvaliteten af aroma fra producent til producent.

Køb stærk menthol klik kugler

Hvis du er typen, som bruger almindelige menthol aroma kugler, burde du overveje at købe disse klik kugler med stærk menthol. De frigiver en stærkere duft af menthol, når de klikkes. Hver pakke indeholder 100 stk. aroma kugler samt et medfølgende værktøj.

Sådan bruger du Flavourball aroma kugler

Det er meget nemt at bruge en aroma kugle fra Flavourball. På bagsiden af hver pakke er et medfølgende værktøj. Dette medfølgende værktøj bruges til at lave huller i et hvilket som helst absorberende materiale, men også til at putte kuglerne derind. Derfor undgår du helt at røre ved kuglerne i din pakke. Sådan bruger du værtøjet:

 1. Brug den spidse ende til at lave hul til dine aroma kugler
 2. Vend den lille pind om og i kombination med plastik omslaget på pinden laver du et lille rør til at samle kuglen op med
 3. Indsæt dernæst kuglen hvor hullet til aroma kuglerne blev lavet
 4. Og så klikker du blot aroma kuglen, og den vil sprede sig til det påførte materiale.

Men vær sikker på, at det er et absorberende materiale, du putter dine kugler i. Der skal gerne være noget, som aromaen kan trække sig over i, click kuglen er klikket.

Køb stærk menthol aroma kugler hos os

Køb menthol kugler på MOOE.dk, hvor vi tilbyder lynhurtig levering fra kun 29 kr! Hvis du på hverdage bestiller inden kl. 19.00, vil du have dine pakker stærk menthol aroma kugler den næstkommende hverdag. Har du spørgsmål angående til køb af menthol kugler, hvordan man bruger menthol kugler i duftfriskeren eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice. Vi sidder klar til en snak, så hold dig endelig ikke tilbage.

Vægt 1000 kg

6 anmeldelser af Flavourball – Stærk Menthol Aroma Klik Kugler 100 stk

 1. Janne

  Vær forberedt på at de er meget kraftige! (ikke dårlige) men foretrækker alligevel almindelig menthol….

 2. christian

  Jeg køber altid stærk mentol. Førhen brugte jeg 2 kugler almindelig mentol, men nu bruger jeg bare 1 Stærk Mentol stedet for.
  For mig kan det ikke blive stærkt nok.

 3. Lars

  super produkt!! plejede tidligere at bruge hoffmans men de her er ligeså gode og så en del billigere end fra hvor jeg plejede at købe dem

 4. Maibritt (verificeret ejer)

  Som menthol aroma er det bare en super god opfindelse.

 5. Hyben

  Klar anbefaling herfra

 6. Sune

  Nej tak, almindelig mentol er bedre

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inkl. Moms
HTML ApS, Vindevej 64, 7800 Skive, CVR. 38973576
© 2011-2024 MOOE.dk.