Flavourball – Mixed Aroma Klik Kugler 100 stk

20,00 kr.

På lager

Antal Discount (%) Pris
1 - 9 20,00 kr.
10 - 19 5 % 19,00 kr.
20 - 49 7.5 % 18,50 kr.
50+ 10.5 % 17,90 kr.
Varenummer (SKU): AK0022 Kategori:

Flavourball mixed aroma klik kugler

Hvis du er lidt i tvivl om, hvilke aroma kugler er de rigtige for dig eller har du lyst til at prøve noget nyt? Så kan du prøve en pakke mixed aroma klik kugler. Dette er en pakke med blandet aroma kugler, så du kan prøve dig lidt frem. I pakken har producentet blandet lidt forskellige aroma duft, så du kan prøve lidt at hvert. Flavourball er en dansk virksomhed, der leverer aroma klik kugler i højeste kvalitet. Deres mest populære produkt er menthol aroma kugler, men leverer også mange andre duft varianter. Køb klik kugler fra Flavourball, hvis du vil være sikker på en god kvalitet i hvert enkel kugle.

Sådan bruger du aroma kugler

Det er meget nemt. Bag på hver pakke aroma kugler er der et medfølgende værktøj. Brug dette værktøj til at tilsætte duften til det absorberende materiale, man ønsker. Her er en lille guide til, hvordan man bruger aroma kugler:

  1. Det medfølgende værktøj har to ender. Brug den spidse ende til at prikke et hul til dine aroma kugler
  2. Nu skal du samle kuglen op. Vend den lille pind om og træk plastikomslaget ned over den flade ende. Det vil lave et lille rør med hulrum til en aroma kugle.
  3. Så indsætter du dine Mixed Aroma klik kugler ind der, hvor du lavede et hul til kuglen
  4. Til slut skal du klikke aroma kuglen, så aromaen kan sprede sig til materialet.

Hvis du har købt en aroma duftfrisker til bilen, prikker du blot et hul i dens filter, og indsætter den der. Husk at putte vand i duftfriskeren, inden du tænder den. Så vil duften sprede sig til bilen indne for kort tid.

Køb Flavourball aroma klik kugler hos os

Vi går meget op i at levere et nemt og bekvemt købsoplevelse for vores kunder. Derfor sidder vi altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål om køb af aroma kugler. Så tøv endelig ikke med at konktakte os. Køb dine menthol kugler inden kl. 19.00 på alle hverdage, og modtag pakken hverdagen efter – og hvis du bestiller til pakkehsop, kan du endda få det leveret fra for 29 kr!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flavourball – Mixed Aroma Klik Kugler 100 stk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inkl. Moms
HTML ApS, Vindevej 64, 7800 Skive, CVR. 38973576
© 2011-2024 MOOE.dk.