Flavourball – Mango Aroma Klik Kugler 100 stk

20,00 kr.

På lager

Antal Discount (%) Pris
1 - 9 20,00 kr.
10 - 19 5 % 19,00 kr.
20 - 49 7.5 % 18,50 kr.
50+ 10.5 % 17,90 kr.
Varenummer (SKU): AK0009 Kategori:

Flavourball mango mint aroma klik kugler

Med et enkelt tryk kan du nemt tilføje lidt god mango aroma med et snert af mint til et neutralt produkt. Mango giver en mere frugtig og eksotisk duft, og når der kommer lidt mint med, bliver den på samme tid lidt opfriskende. Vi sælger mango mint klik kugler fra Flavourball, da Flavourball producerer nogle af verdens bedste aroma kugler. Flavourball sætter en ære i at producere kvalitets klik kugler, og derfor kan du være sikker på, at hver enkelt af disse kugler indeholder kvalitets aromaer.

Sådan bruger du mango aroma kugler med mint

Hver æske Flavourball indeholder 100 stk. aroma klik kugler, og på hver æske sidder et medfølgende værktøj. Det medfølgende værktøj bruges til at indsætte sine mango aroma kugler i lige det materiale, man ønsker. Følg disse til nemt at tilføje duften:

  1. Først bruger du den spidse ende af det medfølgende vækrtøj til at bore et lille hul til dine aroma kugler
  2. Dernæst vender du den lille pind om, og skubber plastikomslaget ned over den flade ende af det medfølgende værktøj. Der vil så blive dannet et lille rør, som du kan bruge til at opsamle din mango aroma kugle
  3. Så indsætter du blot din kugle i det hul, som du borede i første trin
  4. Med et enkelt tryk spreder den gode aroma sig fra aroma kuglen og over i det et neutralt produkt.

Så nemt tilføres Flavourball mango aroma klik kugler til et ønsket materiale. På Flavourball’s duftfrisker er det i filteret, du skal indsætte mango aroma kuglen. Hæld vand i duftfriskeren og tænd den. På kort tid vil duften af mango sprede sig i bilen eller i hjemmet.

Køb aroma kugler hos os – hurtig levering og god service

Ved køb af mango aroma klik kugler får du mængderabatter. Det vil sige, at jo flere du køber, jo billigere bliver de. Vi garanterer en hurtig og billig levering. Køb dine kugler inden kl. 19.00 på hverdage, og så vil du have dem hverdagen efter. Vi har et bredt udvalg af aroma kugler, hvor menthol kugler er de mest populære. Alle aroma kugler kan nemt tilføres et hvilket som helst absorberende materiale såsom mundbind og behøver derfor ikke kun at bruges til en Flavour Balls duftfrisker.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flavourball – Mango Aroma Klik Kugler 100 stk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inkl. Moms
HTML ApS, Vindevej 64, 7800 Skive, CVR. 38973576
© 2011-2024 MOOE.dk.