Stamford Premium – Sort Magi 20 stk

16,00 kr.

På lager

Antal Discount (%) Pris
1 - 2 16,00 kr.
3+ 11.88 % 14,10 kr.
Varenummer (SKU): RL0117 Kategori:

Stamford Black Magic røgelsespinde – Skab den perfekte stemning

Få en helt særlig duftoplevelse med Stamford Black Magic røgelsespinde til din afslapning. Stamford Premium er specialister i at lave gode røgelsespinde til alle situationer og stemningslejer. Uanset om du trænger til afslapning eller vil skabe en romantisk stemning, er røgelse fra Stamford det perfekte valg. Disse røgelsespinde er også perfekte til sociale arrangementer, så du og dine venner kan nyde den dejlige aroma.

For at tænde din Stamford Black Magic røgelsespind, skal du blot tænde spidsen af pinden og puste flammen ud. Mærk den sorte magi ændre aromaen i dit hjem og skab den perfekte stemning for dig og dine gæster. Husk dog altid at placere pinden i en egnet holder til røgelsespinde, så du kan slappe af, mens den brænder.

Hver pakke indeholder 20 stk. Stamford Black Magic røgelsespinde, som brænder i cirka 30 minutter, før de skal udskiftes. Husk også at lufte ud, når du bruger dine røgelsespinde. Hvis du ikke er til sort magi, så har vores online butik et stort udvalg af billige røgelsespinde, hvor du helt sikkert kan finde noget, der falder i din smag.

Skab den perfekte stemning med Stamford Black Magic røgelsespinde og nyd den dejlige aroma. Bestil nu og oplev det selv!

Produktdata

  • Producent: Stamford Premium
  • Variant: Sort Magi
  • Type: Røgelsespinde
  • Antal: 20 stk.
  • Brændetid: Ca. 30 min.
  • Produktionsland: Indien

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stamford Premium – Sort Magi 20 stk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inkl. Moms
HTML ApS, Vindevej 64, 7800 Skive, CVR. 38973576
© 2011-2024 MOOE.dk.