Stamford Plantebaseret – Ristet Kaffe

19,00 kr.

På lager

Antal Discount (%) Pris
1 - 2 19,00 kr.
3+ 14.21 % 16,30 kr.
Varenummer (SKU): RL0242 Kategori:

Stamford Plant Based Incense Sticks – Naturlige og Beroligende Røgelsespinde

Duften af kaffe kan være fortryllende, og hvis du er en kaffeelsker eller bare elsker duften af ristede kaffebønner, vil Stamford Plant Based Incense Sticks være det perfekte valg for dig! Stamford Incense har formået at fremstille en røgelse, der er både vegansk og af høj kvalitet, og den skiller sig ud fra mange andre mærker på markedet.

Skab en beroligende og hyggelig atmosfære i ethvert rum med disse håndrullede røgelsespinde fra Stamford. De er omhyggeligt fremstillet i Indien ved hjælp af den bedste kvalitet af harpiks og plantebaserede stoffer, der giver en langvarig og kraftig duft af kaffe. Hver pind har en brændetid på ca. 30 minutter, hvilket betyder, at du får god værdi for pengene. Det er vigtigt at bruge en egnet røgelsesholder for at sikre brandsikkerheden og aldrig forlade dem tændt uden opsyn.

Stamford Plant Based Incense Sticks er mere end bare røgelsespinde; de er en invitation til at skabe en atmosfære, der beroliger sindet og skaber øjeblikke af hygge. Nyd duften af kaffe i dit hjem, på arbejdspladsen eller hvor end du ønsker at skabe en afslappende stemning. Med deres unikke sammensætning og kvalitet vil disse røgelsespinde fortrylle dine sanser og skabe en oase af velvære.

Produktdata

  • Producent: Stamford Incense
  • Variant: Roasted Coffee
  • Type: Røgelsespinde
  • Længde: 242 mm
  • Antal: 12-15 stk.
  • Brændetid: Ca. 30 min.
  • Produktionsland: Indien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stamford Plantebaseret – Ristet Kaffe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inkl. Moms
HTML ApS, Vindevej 64, 7800 Skive, CVR. 38973576
© 2011-2024 MOOE.dk.