Stamford Plantebaseret – Krydret Patchouli

19,00 kr.

På lager

Antal Discount (%) Pris
1 - 2 19,00 kr.
3+ 14.21 % 16,30 kr.
Varenummer (SKU): RL0254 Kategori:

Stamford Plant Based Incense Sticks – Skab en Afslappende Atmosfære

Stamford Plantebaserede røgelsespinde er det ultimative valg for at skabe en afslappende og indbydende atmosfære i dit hjem eller kontor. Disse håndrullede røgelsespinde er fremstillet i Indien ved hjælp af materialer af højeste kvalitet, herunder harpiks og plantemateriale. Med deres langvarige og intense duft vil de forvandle ethvert rum til et oase af ro og velvære.

Stamford Plant Based Incense Sticks er beriget med en dejlig og velduftende duft, der varer længe efter, at de er blevet tændt. Denne variant, Spicy Patchouli, er perfekt til dem, der elsker en krydret aroma i deres omgivelser. Hver pind har en imponerende brændetid på cirka 30 minutter, så du kan nyde den afslappende duft i lang tid efter, at de er blevet slukket. Det er den ideelle måde at skabe en atmosfære af ro og velbehag i dit eget rum.

Nem Brug og Behagelig Oplevelse

Det er enkelt at bruge Stamford Plant Based Incense Sticks. Du skal blot tænde spidsen af en pind og vente, indtil den gløder uden at flamme. Placer den derefter i en røgelsesholder på et sikkert sted og nyd den vidunderlige aroma, som de udsender.

Disse røgelsespinde er skabt til at give dig en behagelig oplevelse og en følelse af afslapning, når du har brug for det mest.

Produktdata

Producent: Stamford Incense

Variant: Spicy Patchouli

Type: Røgelsespinde

Længde: 242 mm

Antal: 12-15 stk.

Brændetid: Ca. 30 min.

Produktionsland: Indien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stamford Plantebaseret – Krydret Patchouli”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inkl. Moms
HTML ApS, Vindevej 64, 7800 Skive, CVR. 38973576
© 2011-2024 MOOE.dk.