Stamford Plantebaseret – Aloe Vera

19,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): RL0256 Kategori:

Stamford Plant Based Incense Sticks – Skab en Indbydende Atmosfære

Du fortjener en afslappende og indbydende atmosfære derhjemme, og Stamford Plant Based Incense Sticks er nøglen til at skabe netop det. Disse røgelsespinde er lavet af nøje udvalgte, højeste kvalitet af plantematerialer og harpiks, og de er håndrullede for at sikre den bedste kvalitet. Med deres langvarige og intense duft vil de straks forvandle dit hjem til et fristed for sanserne.

Med en brændetid på ca. 30 minutter pr. røgelsespind får du god værdi for pengene. Tænd blot spidsen af røgelsespinden, lad den gløde, og pust derefter flammen ud. Placer den i en passende røgelsesholder, og lad den behagelige duft sprede sig i rummet. Uanset om du ønsker at slappe af, underholde gæster eller bare nyde en rolig stund for dig selv, vil Stamford Plant Based Incense Sticks hjælpe dig med at skabe den perfekte stemning.

Så skab den perfekte atmosfære derhjemme med Stamford Plant Based Incense Sticks. Lad deres naturlige duft forvandle dit rum og skabe en følelse af velvære. Gør ethvert øjeblik specielt med disse kvalitetsrøgelsespinde, der er skabt med omtanke for dig og vores planet.

Produktdata

  • Producent: Stamford Incense
  • Variant: Aloe Vera
  • Type: Røgelsespinde
  • Længde: 242 mm
  • Antal: 12-15 stk.
  • Brændetid: Ca. 30 min.
  • Produktionsland: Indien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stamford Plantebaseret – Aloe Vera”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inkl. Moms
HTML ApS, Vindevej 64, 7800 Skive, CVR. 38973576
© 2011-2024 MOOE.dk.