Golden Nag – Mantra 15g

22,00 kr.

På lager

Antal Discount (%) Pris
1 - 2 22,00 kr.
3+ 10.91 % 19,60 kr.
Varenummer (SKU): RL0101 Kategori:

Golden Nag Mantra røgelsespinde – Skab en opløftende atmosfære

Golden Nag Mantra røgelsespinde er den perfekte røgelse, hvis du ønsker at skabe en fredfyldt og beroligende atmosfære i dit hjem eller arbejdsrum. Disse håndrullede indiske sticks er lavet af en nøje udvalgt blanding af krydderier, urter, blomsterdestillater og olier af højeste kvalitet. Der er lagt stor vægt på at kombinere hver enkelt ingrediens med omhu for at skabe en gavnlig indflydelse omkring dig.

Mantra røgelse er en af de ældste og mest populære typer af indisk røgelse, og navnet stammer fra det sanskritiske ord “mantra”, som betyder “at tænke” eller “at huske”. Når du brænder Golden Nag Mantra røgelsespinde, vil du opleve en dejlig og beroligende duft, som kan hjælpe med at skabe en stemning af afslapning og ro. Hver æske indeholder 12-15 røgelsespinde, og hver pind har en brændetid på ca. 30 minutter.

Så hvis du leder efter en røgelse, der kan hjælpe med at skabe en fredelig og behagelig atmosfære i dit hjem eller arbejdsrum, er Golden Nag Mantra røgelsespinde det perfekte valg.

Produktdata

  • Producent: Golden Nag
  • Variant: Mantra incense
  • Type: Røgelsespinde
  • Antal: 12-15 stk
  • Produktionsland: Indien

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Golden Nag – Mantra 15g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inkl. Moms
HTML ApS, Vindevej 64, 7800 Skive, CVR. 38973576
© 2011-2024 MOOE.dk.