Ancient – Tangerine Æterisk Olie 10 ml

32,00 kr.

På lager

Antal Discount (%) Pris
1 - 2 32,00 kr.
3+ 12.5 % 28,00 kr.
Varenummer (SKU): AO0026 Kategori:

Ancient Tangerine æterisk olie er det perfekte valg for alle, der leder efter en æterisk olie med en behagelig duft. Denne æteriske olie stammer fra mandarinfrugter og har en frisk citrusaroma, som er opløftende og opkvikkende. Det siges, at Tangerineessentiel olie kan fremme afslapning og stressaflastning, hvilket gør den ideel til brug i aromaterapi. Mandarinolie er perfekt til at sprede i rummet, da det er en forfriskende, frugtagtig olie med en sød duft, som helt sikkert vil blive en af dine favoritter! Mandarin æterisk olie er blevet brugt i kinesisk medicin i århundreder. Olien blev brugt til at fremme afslapning og stressaflastning.

Mandarinolie er ikke kun populær i dag for sine mange terapeutiske egenskaber, men gamle kulturer mente også, at den var gavnlig for huden. Ofte blev mandarinolie brugt i hudplejeprodukter og gør det stadig, på grund af denne overbevisning. Sin forfriskende citrusduft, opløftende aroma og opkvikkende effekt, gør den til et godt valg til brug i en diffuser eller sauna.

BEMÆRK: Denne olie må ikke indtages eller anvendes på huden i sin rene form, da den er farlig. Faktisk kan det være livsfarligt, hvis du indtager den gennem luftvejene. Den kan også forårsage en allergisk hudreaktion og alvorlig øjenirritation ved direkte kontakt. Hold den desuden uden for børns rækkevidde, da dens langtidsvirkninger på fisk og andre levende vandorganismer er farlige.

Produktdata

Mærke : Ancient Wisdom
Variant : Æterisk tangerine olie
Type : 100% ren æterisk olie
Navn på latin : Citrus Reticulata
Udvindingsmetode : Koldudtrukket
Anvendt plantedel : Frugtskallen
Oprindelse : Brasilien
Størrelse : 10 ml (40 gram)
Ingredienser : Citrus Reticulata
Allergener : Ingen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ancient – Tangerine Æterisk Olie 10 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inkl. Moms
HTML ApS, Vindevej 64, 7800 Skive, CVR. 38973576
© 2011-2024 MOOE.dk.