Ancient – Bergamot Æterisk Olie 10 ml

32,00 kr.

På lager

Antal Discount (%) Pris
1 - 2 32,00 kr.
3+ 12.5 % 28,00 kr.
Varenummer (SKU): AO0034 Kategori:

Bergamot æterisk olie udvindes ved ekspression fra både modne og umodne frugter af bergamot appelsintræet. Denne æteriske olie, som dufter citrusagtigt og samtidig sødt, kan skabe en afslappet og glad følelse. Begamot har gennem tiden være flittigt brugt til behandling af urinvejsinfektioner og hudproblemer, samt til at styrke leverens, miltens og mavens funktioner. Bergamot æterisk olie kan være gavnlig til at forbedre dit humør og skulle kunne afhjælpe depression, stress, frygt og spændinger. Denne olie er også kendt for at hjælpe med hudinfektioner som eksem, forkølelsessår, psoriasis og generelle sår. Hvis du er en person, der lider af SAD (Seasonal Affective Disorder), PMS (Premenstrual Syndrome), kompulsive spisevaner, postnatale depressioner eller ofte er forkølet eller har influenza – kan bergamotteolie være et godt valg for dig, da den ofte bruges i aromaterapi. Du kan bruge bergamotteolie ved at putte den i en fordamper eller diffuser, eller ved at tilsætte den til dit badevand eller massageolier.

Denne bergamotteolie stammer fra byen Bergamo i Lombardiet, Italien, hvor den først blev solgt i det 16. århundrede. Oliens popularitet er kun vokset siden da, og Middelhavslandene som Italien og Grækenland er nogle af de største eksportører af denne olie. I århundreder har folk brugt olien fra bergamotfrugter til traditionel medicin. I de senere år er æteriske olier dog blevet mere og mere populære i parfumer og fødevarer (f.eks. Earl Grey-te).

BEMÆRK: Dermatologer advarer mod at udsætte sig for sollys efter brug af dette produkt, da det kan forårsage forbrændinger. Hvis du skal gå udenfor, skal du sørge for at anvende solcreme og undgå direkte sollys.

Produktdata

Mærke : Ancient Wisdom
Variant : Æterisk bergamot olie
Type : Æterisk olie
Navn på latin : Citrus Bergamia
Udvindingsmetode : Koldpresset
Anvendt plantedel : Frugtskallen
Oprindelse : Elfenbenskysten
Størrelse : 10 ml (40 gram)
Ingredienser : Citrus Bergamia
Allergener : Linalool (15%), d,l-Limonene 45% (+/-)-1- Methyl-4- (1-methylvinyl, cyclohexene)

1 anmeldelse af Ancient – Bergamot Æterisk Olie 10 ml

  1. Josefine Pind

    kan på det varmeste anbefale anicent wisdom produkterne, de er gode sammelignet med andre mærker rundt omkring.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inkl. Moms
HTML ApS, Vindevej 64, 7800 Skive, CVR. 38973576
© 2011-2024 MOOE.dk.