Satya – Opium Røgelsespinde 15 gram

17,00 kr.

På lager

Antal Discount (%) Pris
1 - 2 17,00 kr.
3+ 10 % 15,30 kr.
Varenummer (SKU): RL0068 Kategori:

Opium Røgelsespinde fra Satya – Håndrullede og i høj kvalitet

Opiumrøgelse er blevet brugt i mange år som en måde at slappe af på, og opnå en sindstilstand, der er befordrende for meditation og kontemplation. Det siges, at dampene fra opiumrøgelse kan hjælpe med at åbne det tredje øje, og give mulighed for dybere åndelig udforskning. Desuden kan den bruges til at skabe en rolig og mere afslappende atmosfære, hvor man kan arbejde eller studere.

Disse håndrullede pinde er fremstillet efter gamle indiske metoder, og tilbyder mange niveauer af nuancer. Røgelse har mange formål, herunder at hjælpe med religiøse ceremonier og afslapning, eller blot at give en behagelig duft i hjemmet. Så hvis du leder efter en god røgelse, der passer til mange forskellige lejligheder, er Satya Opium et godt valg! Alt emballage fra Satya er genanvendt, og den samlede brændetid for en pakke Satya-røgelse er over 7 timer. Hver pakke indeholder 12-15 røgelsespinde, og hver pind brænder i gennemsnit i 30 minutter.

Husk dog at selv om det giver en behagelig atmosfære, er det vigtigt at lufte ud i rummet med jævne mellemrum, for at bevare luftens friskhed og det gode indeklima. Opbevar dem et sikkert sted når de er tændte, helst i en incense holder, der er beregnet til røgelsespinde, og gerne væk fra dyr.

Produktdata

Producent : Satya
Variant : Opium
Type : Røgelse
Antal : 12-15 stk.
Brændetid : 30 min.
Produktionsland : Indien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satya – Opium Røgelsespinde 15 gram”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inkl. Moms
HTML ApS, Vindevej 64, 7800 Skive, CVR. 38973576
© 2011-2022 MOOE.dk.