HaZe Cannabis Incense – Nag Champa Cannabis

18,00 kr.

På lager

Antal Discount (%) Pris
1 - 2 18,00 kr.
3+ 13.33 % 15,60 kr.
Varenummer (SKU): RL0294-1 Kategori:

Oplev Nag Champa-duften med HaZe Røgelsespinde

HaZe røgelsespinde med Nag Champa-duft er den perfekte måde at skabe en afslappende atmosfære i dit hjem. Disse håndlavet pinde er lavet med en sandeltræ-baseret komponent, og indeholder Champa-blomster, som har en dejlig og hellig sandeltræduft. Nag Champa-duften er en blanding af cannabis og blomstrede noter, med en let fugtig friskhed. Topnoter af citron og grøn orkidé, giver den perfekte duftkombination, der passer perfekt til aromaterapi og afslapning.

HaZe røgelsespinde er lavet af naturlige materialer af højeste kvalitet fra forskellige oprindelser, inklusive harpiks, æteriske olier og en række naturlige duftstoffer, som vanilje, lavendel, kardemomme, kanel og endda safran. Disse røgelsespinde indeholder også halmaddi, en blid træharpiks, der får røgelsen til at brænde langsomt og behageligt.

Med 15 stk. røgelsespinde i hver pakke, kan du nyde Nag Champa-duften i op til 30 minutter ad gangen. HaZe Nag Champa-røgelsespinde er lavet i Holland med traditionelle skikke og minimale værktøjer for at sikre en autentisk og naturlig oplevelse.

Produktdata

  • Producent: HaZe
  • Variant: Nag Champa
  • Type: Røgelsespinde
  • Antal: 15 stk.
  • Brændetid: Ca. 30 min.
  • Produktionsland: Holland

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HaZe Cannabis Incense – Nag Champa Cannabis”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inkl. Moms
HTML ApS, Vindevej 64, 7800 Skive, CVR. 38973576
© 2011-2022 MOOE.dk.