Cannabis Incense Sticks – Dry Cannabis Leaves & Blueberry

18,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): RL0280 Kategori:

Unik duftoplevelse med Blueberry og Dry Cannabis Leaves røgelsespinde

Forkæl dig selv og dine gæster med en unik duftoplevelse med disse røgelsespinde fra Multitrance. Denne variant af røgelsespinde er lavet med cannabisekstrakter af højeste kvalitet, og er kendt for sin langvarige og beroligende aroma, der hurtigt fylder rummet med en god atmosfære. Blueberry og Dry Cannabis Leaves røgelsespinde er perfekte til at skabe en positiv atmosfære i hjemmet, og kan bruges til bøn, meditation, yoga og andre spirituelle aktiviteter.

Røgelsespinde kan hjælpe med at lindre spændinger og stress, og med deres duftgenererende egenskaber bidrager de til ro og sindsro. Blueberry og Dry Cannabis Leaves røgelsespinde er lavet til at brænde langsommere end andre røgelsespinde på markedet, og giver dermed en fremragende værdi for pengene. Hver pakke indeholder 15 røgelsespinde, der brænder i ca. 30 minutter hver.

Husk, at røgelse ikke må brænde alene, og at en passende holder er vigtig for at opnå maksimal sikkerhed. Blæs flammen forsigtigt ud, når du har tændt enden af pinden, så den giver en lille, men kontinuerlig røgfontæne, som hurtigt eventuelt kan slukkes igen.

Køb Blueberry og Dry Cannabis Leaves røgelsespinde fra Multitrance i dag, og oplev en unik duftoplevelse, der vil skille sig ud fra resten.

Produktdata

  • Producent: Multitrance
  • Variant: Dry Cannabis & Blueberry
  • Type: Røgelsespinde
  • Antal: 15 stk.
  • Brændetid: Ca. 30 min.
  • Produktionsland: Holland

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cannabis Incense Sticks – Dry Cannabis Leaves & Blueberry”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inkl. Moms
HTML ApS, Vindevej 64, 7800 Skive, CVR. 38973576
© 2011-2022 MOOE.dk.